FELHÍVÁS JUBILEUMUNK KAPCSÁN


Klubunk az idén július 2.-3-án ünnepli fennállása tizedik jubileumát, amit méltóképpen kívánunk megünnepelni. Ehhez minden társunk segítségére szükségünk van.

A szervezés javában zajlik, helyszínt, szállást kerítettünk, lesz ebédfőzés, esti szalonnasütés, csapolunk majd házisört, meg alkalmi palackost is – a részletekről később. A programok közt megemlékezünk az elmúlt évek eseményeiről (amelyről digitalizált képanyag készül ekkorra), köszöntjük az egykori alapítókat, továbbá vetélkedünk, s ha kedvünk tartja, focizhatunk is szállásunk pályáján – és még sok  egyéb móka vár ránk.

Mindez azonban összefogást, sok dolgos kezet kíván. Mindenek előtt legfontosabb, hogy a lehető legtöbben ott legyünk. Avval is segítünk, ha a készülő digitális múzeumhoz anyagot-képen- küldünk Erdélyi Tamásnak, még hozzá minél előbb. Az eseményre is ki-ki hozzon tárgyakat, emlékeket, relikviákat, legyen minél sokszínűbb ez a hétvége! Szorgos  segítőkre pedig szükség lesz  a helyszínen is a berendezkedésben, sütés-főzésben, utólagos nyomeltűntetésben.

Mindezekhez várjuk javaslataitokat, ötleteiteket, minél többektől minél jobbakat. Hogy aztán legyen mire emlékeznünk újabb évek múltán.

A Vezetőség

One Response to FELHÍVÁS JUBILEUMUNK KAPCSÁN

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>