A ROTBURGER 20 ÉVES – KIVESSZÜK A RÉSZÜNKET AZ ÜNNEPLÉSBŐL

A ROTBURGER SÖRFŐZDE 20. SZÜLETÉSNAPJÁN

A találkozó helyszine: Pilisvörösvár, Szabadság út 22. Rotburger Sörfőzde. Információk: a rotburger.hu –honlapon.

Találkozás: 10.45 órakor: a sörfőzdében: a Fő utca a belvárosban a Városháza előtt balra derékszögben kanyarodik, ,majd jobbról tábla:Pilisszántó felé, ez a Szabadság út:sarkán a Művészetek Háza, innen 80 mtr-re a bal oldalon.

Program: 11 órakor ünnepélytelen megnyitó. Ezt követően sörcikkeink csere-akciója, közben indul a hely ünnepi söre csapolása (alkalmi címke készül). Napközben sörös versenyek. Du.1 órától a sörfőzde megtekintése. Mintavétel, szűretlen-teszt. Este 7-től élőzene, tüzes rákendroll.

Étkezés: ugyanott bográcsgulyás ebádre, valamint fasirt, stb.

Megközelítése:a) autóbusszal: Bp-ről az Árpád-hídtól esztergomi járattal a Kultúrház megállóig, 9:40 és 10:00 –kor, menetidő fél óra.Vissza: kb.20-30 percenként a Fő utcáról.

b) Vasúton: Nyugati pu.-ról félóránként.

c)Közúton: Budapest felől: a 10-es úton, a Bécsi út folytatásaként, 15 km. A főutcáról a Csobánka felé menő úton lekanyarodni (Müv.Háznál).

Kérjük minél hamarább jelezni a jöveteli szándékot, ill.szállásigényeket :

Bölöny József: 30/941 0541, jocobolony@t-online.hu

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>