FŐZDEFESZT-BULI 2012.FEBRUÁR 14.-ÉN

A Főzdefeszt szeretettel meghív az év első Főzdefeszt bulijára, melyen két új sört és egy hagyományos téli különlegességet mutatunk be!
A buli időpontja: 2012 január 14. este 6-tól bármeddig
A buli helyszíne: SzimplaKert felső-hátsó pult körüli galéria, bUDAPEST, kAZINCZY U.14.

Megszületett Magyarország első hordóérlelt söre!
A Felsőzsolcai Serforrás Sörfőzde évek óta főzi Magyarország egyik legkülönlegesebb sörét, a Tokaji Aszúval erjesztett Kortyot, 2012-re viszont elkészült az aszús sör Tokaji Aszús hordóban érlelt változatával. A hordós erjesztés különleges odafigyelést igényel, nálunk eddig senki nem mert vele próbálkozni, pedig megéri, mert a hordóban érlelt sörök átveszik a hordó ízeit, és egy eleve aszúval érlelt sörnél mi egészen különleges ízekre számítunk. Ebből a sörből hozott nekünk a Serforrás, amit január 14-én a SzimplaKert fenti, hátsó pultján csapolunk ki az érdeklődőknek.

Csapon lesz még egy gesztenyés sör, amit a Serforrás minden télen elkészít. A gesztenyés sör francia eredetű sörkülönlegesség – gesztenyeliszt hozzáadásával készül – igazi téli csemege.
Közben Fóton sem lazsálnak, és elkészítették a tavalyi fesztiválsör, a Hammurappi izmosabb változatát, a Hammurappi 18+-t, ami 18 ballinfokával már a nehézsúlyú versenyzők közt indul, de nemcsak alkoholból van benne több, hanem sötétebb, karakteresebb is lett – ennek is aznap este lesz a nyilvános első kóstolása – Sörapu kíváncsi a véleményetekre.
És persze lesz az amúgy is állandóan csapon lévő Keserű Méz minden mennyiségben.
Mindenkit szeretettel várunk,

a Főzdefeszt csapata

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>